a href="tel:+420 736 747 353">+420 736 747 353
Telefon
E-mail info@viviente.cz
Adresa Bayerova 23, Brno

Ochrana osobních údajů

Jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • Sandra Schmidová
  • IČO: 87026716
  • Sídlo: Brno – Veveří, Kounicova 285/41, PSČ 60200
  • Kontaktní e-mail: info@viviente.cz

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • Komentáře: jméno, e-mail a IP adresu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: jméno, telefon a e-mailovou adresu.
  • Vstupní formulář: jméno, e-mail, telefon, adresu, zdravotní informace.

Důvod a účel sběru údajů

  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abych mohla váš komentář prezentovat a zároveň se chránit proti spamu.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohla zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.
  • Vstupní formulář: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohla nastavit správně váš výživový plán.

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Komentáře: po dobu fungování internetových stránek, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní/objednávkový formulář: po dobu spolupráce s klientem.
  • Vstupní formulář: po dobu vykonávání mé živnosti.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Sandra Schmidová (IČO: 87026716, se sídlem Kounicova 41, 602 00, Brno), která provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Akce a novinky

Roadshow zdraví a prevence s 211

1. 8. 2021

V sobotu 7. srpna startuje osmidílná roadshow se zdravotní pojišťovnou 211, ve které navštívíme postupně celkem osm měst v České republice. Od 10-17h budeme poskytovat analýzu složení těla na InBody, kdy Vám výsledky vytiskneme, ale rádi Vám je vysvětlíme a doporučíme na co by bylo vhodné se případně zaměřit. Ale dále si můžete nechat vyšetřit svůj zrak, udělat si spirometrii a také změřit hladinu glykémie. A mimojiné zasoutěžit! :)

Celý text

Analýza složení těla na InBody 20.6. 2021 v rámci Dni zdraví v Lázních Slatinice

18. 6. 2021

Bohatý program můžete využít v Lázních Slatinice v neděli 20.6. od 12-17h, kdy součástí bude i analýza složení těla na InBody zdarma ve stanu Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR. Takže udělejte si cestu a přijďte se dozvědět jak Vaše složení těla vypadá z hlediska poměru svalové a tukové tkáně či jakou hodnotu vnitřního tuku máte, a zda může být již rizikový.

Celý text

Analýza složení těla zdarma na závodech KOLO PRO ŽIVOT ve stanu zdravotní pojišťovny 211

10. 6. 2021

V rámci většiny závodů Kolo pro život budeme poskytovat analýzu složení těla na InBody zdarma. Výsledky vytiskneme a rádi vysvětlíme a dáme doporučení.

Celý text

Všechny akce a novinky

Objednejte
kuchařku