Kedlubnový tvaroh

Místo tradičního kousání do celé kedlubny si zkuste udělat z kedlubny pomazánku. Její příprava je rychlá a nehrozí vám, že přijdete kousáním o zub.

Ingredience

  • 2 kedlubny
  • 200 g netučného měkkého tvarohu (ve vaničce)
  • 1 lžíce citrónové šťávy (nejlépe z čerstvého citrónu)
  • bylinková sůl na dochucení

Postup

Postup:

Kedlubny zbavíme dřevnatých částí, omyjeme a nastrouháme na jemno či na hrubo, podle toho jaké konzistenci dáváte přednost. Měkký tvaroh ochutíme citrónovou šťávou a bylinkovou solí. Nakonec do něj vmícháme nastrouhané kedlubny. Nejvíce chutná na mnohozrnném chlebu či na knäckebrotech.

Komentáře

1 komentář
    • 21. 3. 2009 v 13:11

    Nejsou zde špatné recepty,ale chtělo by to obrázky