Kedlubnový tvaroh

Místo tradičního kousání do celé kedlubny si zkuste udělat z kedlubny pomazánku. Její příprava je rychlá a nehrozí vám, že přijdete kousáním o zub.
Ingredience
- 2 kedlubny
- 200 g netučného měkkého tvarohu (ve vaničce)
- 1 lžíce citrónové šťávy (nejlépe z čerstvého citrónu)
- bylinková sůl na dochucení
Postup
Postup:
Kedlubny zbavíme dřevnatých částí, omyjeme a nastrouháme na jemno či na hrubo, podle toho jaké konzistenci dáváte přednost. Měkký tvaroh ochutíme citrónovou šťávou a bylinkovou solí. Nakonec do něj vmícháme nastrouhané kedlubny. Nejvíce chutná na mnohozrnném chlebu či na knäckebrotech.
terka
Nejsou zde špatné recepty,ale chtělo by to obrázky