Pangas v alobalu se zeleninou

Ryby bychom měli mít ve svém jídelníčku alespoň 2x týdně. Proto doporučuji vyzkoušet tento recept a splnit si tak jednu ze sve tydenni davky. A kostí se bát nemusíte.
Ingredience
- 150 g filet pangase
- 150 g mražené zeleniny (jakýkoliv druh)
- 1 žampión
- šťáva z čerstvého citrónu
- pár kapek olivového oleje
- sladká paprika na posypaní
- sůl
Pomůcky:
- alobal
Postup
Pangase mírně osolíme a okořeníme z obou stran. Poté ho dáme na alobal, kde ho zakapeme olivovým olejem a vymačkanou šťávou z citrónu. Nakonec zasypeme mraženou zeleninou, kterou jsme předem nahřáli chvilku nad párou. Přidáme i nakrájené plátky žampiónu (pokud nemáme zeleninovou směs přímo se žampióny).
Pečeme v troubě v žáruvzdorné misce asi 15 – 20 minut.
Jako příloha se hodí vařené brambory s petrželkou.